SHINGLE EXTENSION ■  macclesfield

Description:


This project consists of two elements, a ground floor Kitchen extension to the side of the existing house and a first floor extension above the existing Garage.

 

The Kitchen extension sits within a mature garden. The notion behind the Cedar Shingles was to use a material which would gracefully weather and blend with its surroundings.


The Kitchen will consist of a large island unit and a range of tall units. The Roof of the extension has been designed with a flat roof-light located directly above the island unit.


The first floor extension is more traditional looking - to fit it with the existing street scene and accommodates two new bedrooms and an en-suite shower room.

 


Current Stage:


> Pre-planning


> Planning


> Building Regulations


> Detailed Design


> Construction


> Completion

Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
  •