KITCHEN EXTENSION  cannock

Description:


This project consists of a rear extension and internal refurbishment of a detached dwelling in Cannock.

The extension is uniquely shaped to maximise floor space and take advantage of the garden views whilst not extending too far into the garden that it would compromise the side access.

The rear wall of the existing house has been completely removed at ground floor level to open the extension into the existing dining and kitchen areas.

The Large area of glazing with glass-to-glass corner and the large flat rooflight flood the extension with natural light.

Current Stage:


> Pre-planning


> Planning


> Building Regulations


> Detailed Design


> Construction


> Completion

Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description