BARN EXTENSION  clitheroe

Description:


ARKHIbuild were approached by the client to design a large extension to the rear of this Barn Conversion located in Clitheroe. The scheme was submitted to the local authority under Permitted Development.


The design features a large horizontal Slot Window measuring almost 12m long set in to a crisp rendered facade. The building sits right along the boundary of the site, the high level fixed Slot Window provides sound and visual protection whilst still allowing light in to the building. In contrast to this the Gable of the extension features a large window allowing views of the rural surroundings.


 

Current Stage:


> Pre-planning


> Planning


> Building Regulations


> Detailed Design


> Construction


> Completion

Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
  •